Головна » 2018 » Травень » 14 » ДО ДНЯ МАТЕРІ
13:42
ДО ДНЯ МАТЕРІ

Довіку матінку шануйте найкращий в світі оберіг

   В другу неділю травня відзначається День Матері – одне з самих зворушливих свят, тому, що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка зрозуміє,   простить, завжди пожаліє і буде самовіддано люби, незважаючи ні на що.

   Краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками, письменниками і поетами.

    «Можна пройти крізь пустелі і хащі,

     Тільки без мами неможна нізащо

     Бо найдорожче стоїть за словами –

  В світі усе починається з мами» - цими словами розпочалася година спілкування «Довіку матінку шануйте, найкращий в світі оберіг», яка пройшла в Заставнівській районній бібліотеці для дітей. Там, де матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки. Ось і наші користувачі як оті пташенята,щебетали про своїх мам, казали слова вдячності і любові, читали про них вірші.

   В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих матусь із їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння любов і відданість.

   Свято пройшло в щирій, теплій атмосфері. Наші читачі покидали дитячу бібліотеку із хорошим настроєм та з новенькими книгами, які читатимуть своїм матусям, бабусям.

Фотосвітлини:

Переглядів: 419 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]