Головна » 2020 » Березень » 6 » ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ – 8 БЕРЕЗНЯ
11:26
ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ – 8 БЕРЕЗНЯ

«ЛЮБІ НАШІ ЧИТАЧІ -  ЖІНКИ!»

    Ви завжди славилися неймовірною красою, непохильною вірою, силою духу і мужністю, особливою духовністю та безмежним терпінням. Мудрістю та виваженістю ви підтримуєте своїх чоловіків, розраджуєте, коли важко, підтримуєте коли необхідно. І саме зараз на ваші тендітні  плечі лягли чи не найважчі турботи – бути сильними дружинами, матерями та дочками відчайдушних воїнів, захисників, оборонителів нашої Батьківщини, нашого спокою і миру. Ваша співчутливість і материнська любов стали рушієм доброчинства, волонтерських рухів, непохитної моральної підтримки. Світ і справді стає добрішим і красивішим завдяки вам.

Напередодні дня 8 березня прийміть найщиріші вітання зі святом весни, ніжності і кохання.

Щиро бажаємо, щоб щаслива посмішка та радісні очі сяяли на вашому обличчі, щоб серце завжди було наповнене коханням, і щоб ви завжди могли розраховувати на підтримку надійного чоловічого плеча.

Міцного здоров’я Вам та вашим родинам, Божої благодаті, віри і надії на краще життя!

Хочемо запропонувати вашій увазі невеличку віртуальну виставку. Це декілька книг з тих, які написані та присвячені саме жінкам.

 

Нам дуже приємно, що фонди нашої бібліотеки поповнюються літературою, завдяки якій ваш відпочинок перетвориться на захоплюючу подорож сторінками книг.

 

Нехай Всевишній і доля ведуть Вас шляхом жіночого щастя, дарують натхнення та наснагу для нових успіхів у тих справах та починаннях, яким Ви присвятили свої знання та таланти.

Тож читайте, розважайтесь і відпочивайте!


 

Переглядів: 282 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]