Головна » 2017 » Вересень » 13 » ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БІБЛІОТЕК
11:35
ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БІБЛІОТЕК

 

Хай живе бібліотека.

  Щороку напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, який традиційно відзначається 30 вересня, мимоволі задумуєшся над тим, що зроблено в бібліотечній справі, які здобутки, перспективи, труднощі, проблеми.

    В нинішньому році відбулось багато подій, проведено ряд цікавих заходів, зустрічей, адже наше сьогодення вимагає від бібліотечних працівників нових підходів. Наші бібліотечні працівники – вдумливі і допитливі, створюють неповторну атмосферу храму книги. І в якому б селі Ви не зайшли до приміщення бібліотеки – всюди затишно, гарно, комфортно. І працюють тут досвідчені спеціалісти, закохані в свою справу – це вкотре довела атестація бібліотечних працівників району, яка відбулась в нинішньому році.

    Як завжди ведуть вперед працівники центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей, проводячи семінари-практикуми для працівників району.

   34 бібліотеки об’єднує Заставнівська ЦБС – усі вони відкриті для людей із доброзичливістю тут зустрічають кожного відвідувача.

   Адресую найщиріші слова вдячності за розуміння та підтримку бібліотечної справи керівникам району Заставнівської райдердажміністрації, районній, міській, сільським та селищній радам, членам виконкомів, депутатам усіх рівнів, освітянам району, клубним працівникам, громадським організаціям.

   У цей сонячний день золотої осені шлю найщиріші вітання бібліотечним працівникам – моїм колегам, всім ветеранам бібліотечної справи району, всім читачам міста, сіл та селища, всім не байдужим громадянам з побажаннями миру і сонячного неба в державі, міцного-міцного здоров’я, злагоди і любові в родині, добрих здобутків й щедрих врожаїв на ниві духовності, терпіння та любові! Будьмо разом і від цього світ стане добрішим і розумнішим!

               Із Всеукраїнським днем бібліотек!

 

В.Барабащук, начальник відділу

культури Заставнівської РДА

Переглядів: 451 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]