Головна » 2017 » Листопад » 1 » ФЕСТИВАЛЬ МАНДРІВНОГО КІНО
15:39
ФЕСТИВАЛЬ МАНДРІВНОГО КІНО

Фестиваль мандрівного кіно

    Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини, який 14 років поспіль мандрує Україною, 1 листопада завітав на Заставнівщину.

    Мета фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

    Презентація проходила в приміщенні Заставнівської ЦРБ, на яку завітали учні Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ст. 9-А класу, класний керівник С.Д.Лашта, голова районного осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» С.Т.Масловська, працівники бібліотеки. Регіональний координатор мандрівного фестивалю кіно Дмитро Міцевич – цікаво й пізнавально перед початку показу фільму провів бесіду з проблем екологічної безпеки, на якій закликав присутніх долучатись до збереження екології, охорони навколишнього середовища, та за допомогою слайд-презентації розповідав про права людей та дітей. Після всі мали змогу переглянути документальний фільм про життя тринадцятилітнього підлітка, а також долучитись до обговорення побаченого.

    Зустріч розпочалася зі звернення до присутніх голови осередку «Просвіта» С.Масловської, яка запропонувала 9 листопада, в день української писемності та мови, провести зустріч за круглим столом – особисто кожному написати листа воїну АТО, чи підліткам зі сходу України про роль та значення української мови в нашій державі. Запрошуємо бажаючих долучитись цього дня до нас, захід проходитиме в читальному залі ЦРБ, всі листи пані Світлана доставить в зону АТО.

Фотосвітлини подаються нижче:

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 601 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]