Головна » 2017 » Листопад » 7 » ГОСТІ В СВІТЛИЦІ
12:17
ГОСТІ В СВІТЛИЦІ

Зустріч в краєзнавчій кімнаті Заставнівської районної бібліотеки.

   До «Заставнівської світлиці» районної бібліотеки завітала молодь ВПУ №24 разом з бібліотечними працівниками училища М.Гринчук та М.Тофан.

   Метою такої зустрічі було ознайомити юнаків і дівчат з роботою краєзнавчої кімнати, яка вже шостий рік відкрита для всіх хто цікавиться мистецтвом рідного краю. Тут організовуються та презентуються мистецькі виставки робіт кращих майстрів району, популяризується краєзнавча література та твори з питань українського мистецтва. Проводяться майстер-класи та творчі акції.

  Цього дня працівник «Заставнівської світлиці» бібліограф О. Мартинюк провела краєзнавчий екскурс, та огляд літератури «Миттєвості нашого життя», ознайомила учнів з експонатами персональної виставки заставнівської вишивальниці Л. Настащук, яка в даний час презентується в світлиці. Учні одними з перших побачили результат нової мистецької творчої акції «Багатство української вишивки» під час якої бібліотечними працівниками всієї системи, з думками про мир та спокій, вишивається 4-х метровий рушник на якому відображатиметься наша буковинська вишивка.

  Зустріч пройшла невимушено у форматі діалогу, адже бібліотечні працівники училища наголосили, що учнів не зобов’язали, а зацікавили та запропонували відвідати «Заставнівську світлицю».

 

Переглядів: 394 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]