Головна » 2013 » Вересень » 23 » І ОЖИВЕ ТАЯ СЛАВА...
14:18
І ОЖИВЕ ТАЯ СЛАВА...
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "РОВЕСНИК"
(З НАГОДИ ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ)


День партизанської слави – 22 вересня – збігається з початком героїчної підпільно-партизанськоїї боротьби з нацистськими загарбниками.

Цей день є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над загарбниками, відновлення історичної справедливості щодо визнання масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали.

З нагоди цього у приміщенні Заставнівської центральної районної бібліотеки відбулося урочисте засідання клубу «Ровесник». На захід були запрошені представники місцевої влади та ветерани Великої Вітчизняної війни, які розповіли про подвиги нашого народу в ті грізні роки, адже партизанський рух був і в нашому районі - в Ржавинському лісі. Про це змістовно і цікаво розповів голова ради ветеранів села Ржавинці Агатій Іван Харлампович.

Привітали ветеранів, партизанів і голова Заставнівської РДА В.Д.Копчук, і керуючий справами Заставнівської районної ради Р.В.Павчак, і голова ради ветеранів району О.І. Скорейко, і директор Заставнівської ЦБС Л.М. Стасюк та учні й вчителі Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Для присутніх проведений огляд літератури на військову тематику, який підготувала і провела бібліограф ЦБС О.Д.Мартинюк.

Захід підготували і провели працівники ЦРБ, а саме: Л.О.Савчук, ведучі А.І.Ткач, Н.М.Ватаманчук.

Фотографії заходу можна переглянути в фотоальбомі
Переглядів: 468 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]