Головна » 2018 » Січень » 25 » КНИГИ ДЛЯ БІБЛІОТЕКИ ВІД ДЕПУТАТА ВР М.Ю.БУРБАКА
11:37
КНИГИ ДЛЯ БІБЛІОТЕКИ ВІД ДЕПУТАТА ВР М.Ю.БУРБАКА

Книги, подаровані бібліотеці.

    «Книга – найбільша цінність, книга – життя, а хто дружить з нею – найбагатший», - переконаний депутат Верховної ради України М.Ю Бурбак.

   В черговий раз відвідуючи свій 204 округ, Максим Юрійович, у супроводі помічника депутата Л.О.Семенюк (на громадських засадах), завітав і до Заставнівської центральної районної бібліотеки з найкращим подарунком – новими книжками для наймолодших читачів нашої книгозбірні.

     О, які гарні, сучасні, кольорові, в яскравих обкладинках новесенькі видання чекатимуть на допитливих і розумних, цікавих і непосидючих наших улюблених читачів районної бібліотеки для дітей, та бібліотеки-філіалу с.Василів Заставнівської ЦБС.

    Приємно було спілкуватись з таким бажаним гостем, який розуміє роль і значення української книги, адже той, хто ігнорує її, втрачає не бюджет, а націю. Книга – засіб відстояти розум українців.

   Максим Юрійович пообіцяв, що й надалі підтримуватиме книгонадходження до бібліотек Чернівецької області, що має домовленість з українськими видавництвами.

   Щиро дякуємо Максиму Юрійовичу за любов до нашої української книги, за відданість, примноження і пропагування друкованого українського слова, за ось такі безцінні подарунки, які наснажують для нової праці в ім’я утвердження Української держави.

           Дякуємо!

 

Переглядів: 363 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]