Головна » 2014 » Серпень » 7 » КРУГЛИЙ СТІЛ В ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ЦРБ (180р. ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Ю.ФЕДЬКОВИЧА)
12:58
КРУГЛИЙ СТІЛ В ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ЦРБ (180р. ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Ю.ФЕДЬКОВИЧА)

КРУГЛИЙ СТІЛ В ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ЦРБ (180р. ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Ю.ФЕДЬКОВИЧА)

8 серпня 2014 року виповнюється 180 років від дня народження громадського діяча, видатного українського письменника Осипа-Юрія Федьковича. До цієї знаменної дати в центральній районній бібліотеці відбулося засідання «круглого столу», в роботі якого взяли учать заступник редактора газети «Голос краю» Л.М.Баланецька, поет, прозаїк, публіцист, В.Т.Джуран та працівники бібліотечної системи району.

Директор Л.Стасюк презентувала присутнім методично-бібліографічні матеріали «Співець Буковинського краю», який підготувала  зав.методичним відділом В.Процюк. Методист І.Данилюк та бібліотекар А.Ткач ознайомили присутніх з творчістю письменника, його біографічними даними, поезією, присвяченою Юрію Федьковичу, використавши при цьому  сценарій методично-бібліографічних матеріалів «З вікна любові і шани – Буковинському Соловію». Було також розгорнуто книжково-ілюстративну виставку на якій представлялися твори Ю.Федьковича, література та періодичні видання про нього.

Тож, читаймо, вивчаймо золоті перлини Буковинського Соловія. Запрошуємо відвідати книгозбірні району та прочитати твори Юрія Федьковича.

Переглядів: 469 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]