Головна » 2012 » Грудень » 3 » Мистецький скарб Ференца Йосипа Владиславовича
16:28
Мистецький скарб Ференца Йосипа Владиславовича
Мистецький скарб Ференца Йосипа Владиславовича.

Для поціновувачів образотворчого мистецтва ім’я Йосипа Ференца (нині покійного) звучить гордо, солідно І асоціюється з чимось дуже важливим і трепетним. Люди, які компетентні у мистецтві, без вагань бачать безмежну глибинність його душі, добре і щире серце, що простежується у багатьох роботах , які можна побачити у «Заставнівській світлиці» центральної районної бібліотеки.

На презентації найцікавіших робіт відомого краянина чимало трепетних слів про свого чоловіка розповіла Варвара Іванівна Ференц.

Йосип Владиславович змалку споглядав чудову природу с.Звенячин та навколишні краєвиди і ця безмежна любов до рідного краю, родини, отчого дому відображається у його творіннях. Це запримітили голова райдержадміністрації В.Копчук, голова райради М.Леваніна, вони звернули увагу присутніх на те, яким безмежним є талант нашого земляка.

Щиро про цю родину мовила головний спеціаліст відділу освіти М.Косар, викладач художньої школи Н.Бачинська. На заході були й учні Заставнівської гімназії, які познайомились з цікавими, унікальними і самобутніми роботами визначної людини.


Переглядів: 592 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]