Головна » 2018 » Лютий » 9 » ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ІВАННИ МОЛДОВАН
10:29
ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ІВАННИ МОЛДОВАН

Мистецтво – це політ творчої душі

     Василь Сухомлинський вважав: «Мистецтво – це час і простір, в якому живе краса людського духу. Як гімнастика виправляє тіло, так мистецтво виправляє душу. Пізнаючи цінність народного мистецтва, людина пізнає людське в людині, підносить себе до прекрасного, переживає насолоду».

      Мистецтво – це політ творчої душі, це неповторний світ в якому живе і працює Іванна Георгіївна Молдован. Пані Іванна вишивальниця з с.Вікно, творчим доробком якої можна помилуватись завітавши до «Заставнівської світлиці» ЦРБ. Її роботи такі гармонійні й теплі, що їх хочеться довго роздивлятися, знаходячи деталі, які розкривають думки і настрої майстрині.

     ЇЇ вишиті картини зачаровують гамою кольорів і майстерністю виконання. Вдивляючись у вишиті сюжети відчувається глибокий зміст що передається через композицію вишивки.

     Після закінчення сільської школи поступила в Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж, де здобула спеціальність бухгалтера. Здобувши освіту, повернулась в село та вийшла заміж за того кого давно кохала, та з ким давно мріяла пов’язати свою долю. З своїм обранцем Іванна навчалась в школі в одному класі. У них багато спільних поглядів на життя. А зараз виховуючи двох синів вкотре переконується у правильності свого вибору. Рішучість та міцне плече Олександра, мудрість, виваженість та хист до прекрасного, галасливість та допитливість дітей, це і є те, що називається сімейним щастям. Коли хочеться творити красу та дарувати своє прекрасне мистецтво знайомим, друзям, рідним.

      Життя Іванни – це мистецтво насичене барвами, широким світоглядом, збереженням культури. Бажаємо пані Іванні і надалі наповнювати його ясними барвами, красою, гармонією і любов’ю.

А всіх бажаючих детальніше ознайомитися з виставкою пані Іванни запрошуємо до Заставнівської ЦРБ в краєзнавчу кімнату.

Переглядів: 345 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]