Головна » 2013 » Вересень » 26 » "ПСАЛМИ БОГОРОДИЦІ" - НОВА КНИГА ДМИТРА КОСТАЩУКА
15:17
"ПСАЛМИ БОГОРОДИЦІ" - НОВА КНИГА ДМИТРА КОСТАЩУКА
Презентація книги отця Дмитра Костащука.

Сьогодні, як ніколи, люди потребують духовного спілкування. Адже тільки з Богом ми йдемо по праведній дорозі, живемо за заповідями Господніми, правильно мислимо, творимо добро, не заздримо, не лестимо, не обманюємо, вміємо прощати і любимо ближніх, як самих себе.

У житті людей знаходимо багато цінностей і серед головних – вірність Богу і своєму народу, стверджує благочинний Заставнівського округу, митрофорний протоієрей Дмитро Костащук, автор і чотирьох книг, в яких закликає всіх нас до всепрощення, примирення, милосердя.

Саме останню, нещодавну видану книгу отцем Дмитром «Псалми Богородиці» презентували 24 вересня 2013 року в приміщенні Заставнівської ЦРБ.

На гостину друкованого Божого слова цього дня до районної бібліотеки завітали голова Заставнівської РДА В.Д.Копчук, голова Заставнівської районної ради М.С.Леваніна, міський голова Я.В.Цуркан, священнослужителі з м.Чернівці, з Кіцманського і Заставнівського району, заслужений журналіст України В.І.Михайловський, журналіст та письменник В.Т.Джуран, директор Заставнівської Гімназії С.В.Мартинюк та інші поважні й почесні гості, інтелігенція міста.

Розпочали імпрезу духовним співом «З нами Бог», яку виконав хор церкви ім.Св.Миколая м.Заставна – регент хору, заслужений працівник культури України В.М.Грищук.

Цього дня в районній бібліотеці було надзвичайно урочисто, возвишено, піднесено, адже таких гостей, таких речей, такого співу, такого позитиву, такої благодаті у нас ще не було.

Усі виступаючі схвально, щиро говорило про книги отця Дмитра, бажали йому Божого благословення, натхнення, довгих років життя.

Хор порадував усіх присутніх ще не однієї духовною піснею.

А отець Дмитро скромно дякував усім, хто долучився до проведення такої необхідної духовної зустрічі.

Фотографії зустрічі в фотоальбомах сайту
Переглядів: 737 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]