Головна » 2020 » Липень » 30 » Семінар бібліотекарів Заставнівщини
09:26
Семінар бібліотекарів Заставнівщини

Семінар бібліотекарів Заставнівщини

«РОЛЬ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ

У ФОРМУВАННІ МОРАЛЬНО-ПРАВОВИХ ОРІЄНТИРІВ»

Вчимося працювати по-новому в умовах світової пандемії. Досить довгий час бібліотеки не мали можливості обслуговувати своїх користувачів, і як не дивно буде для прихильників виразу «Кому ці бібліотеки потрібні?...» - виявляється в нас є велика кількість любителів читання, які з нетерпінням очікували відновлення роботи книгозбірень.

З 1 липня бібліотечні заклади відновили свою роботу – тому, нашим першочерговим завданням є забезпечення комфортності в обслуговуванні відвідувачів. Про це ішла мова на семінарі бібліотечних працівників району за темою «Роль публічної бібліотеки у формуванні морально-правових орієнтирів». В роботі семінару взяв участь завідувач сектору культури Заставнівської РДА – В.В. Барабащук, фахівці районної книгозбірні та бібліотекарі філій.

Усім бібліотекарям роздали методично-бібліографічний матеріал «Краса і сила рідного слова» за творчістю митців Заставнівщини, твори яких вийшли за роки незалежності України та надані консультації, рекомендації, які вони повинні використовувати в своїй роботі, адже бібліотечні установи повинні працювати і в нових викликах сьогодення.

Фотосвітлини додаються.


Переглядів: 219 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]