Головна » 2013 » Травень » 17 » Співпраця Заставнівської ЦБС та управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі
15:56
Співпраця Заставнівської ЦБС та управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі
Кожна сучасна бібліотека має свій унікальний шлях залучення нових користувачів.

Співробітники Заставнівської ЦБС у травні проводять просту та ефективну інформаційну кампанію і залучають нових і нових користувачів.

Захід ініціювали працівники управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі спільно з бібліотекарями Заставнівської ЦБС. В бібліотеках-філіалах сіл Кадубівці, Дорошівці, Веренчанка, Шубранець жителі мають змогу безкоштовно з понеділка по п'ятницю отримувати онлайн-довідки за допомогою skype-зв'язку від спеціалістів управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі.

До бібліотек звертаються нові користувачі й завдяки безкоштовному доступу до Інтернету дізнаються новини та знаходять корисну інформацію й різноманітних питань.

Марусик Анастасія Іванівна (жителька села Кадубівці):
- У бібліотеці я можу знайти багато потрібної інформації, а головне - поспілкуватись із спеціалістами Пенсійного фонду району з хвилюючих мене питань. А це дуже зручно - в район їхати не треба.

Наші бібліотеки не планують зупинятись на досягнутому, а й надалі будемо впроваджувати подібні кампанії для привернення уваги ще більш широкого кола користувачів.

Більше фотографій у фотоальбомах сайту

Переглядів: 449 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]