Головна » 2013 » Березень » 5 » СВЯТКОВА ЛИСТІВКА
12:52
СВЯТКОВА ЛИСТІВКА
СВЯТКОВА ЛИСТІВКА 
 
Прийшла весна. А це означає, що наближається перше весняне свято – 8 Березня. Спочатку це був день боротьби жінок за свої  політичні і економічні права. З часом він втратив політичне забарвлення і перетворився на свято жіночності і любові. Цей день асоціюється з любов’ю, ніжністю,усмішками і теплом.

А ще це  чудова нагода  від щирого серця привітати всіх жінок увагою та приємними сюрпризами. Є багато способів висловити свою любов. 

Отже в центральній районній бібліотеці для дітей працює клуб «Дивосвіт», де діти зробили і продовжують  над  листівками  власноруч, адже для будь-якої мама чи бабусі, такий подарунок від улюблений дітей  чи онуків буде найкращим привітанням. Приємно на свято отримати красиву листівку, особливо коли вона зроблена своїми руками спеціально для близької людини.

Адже саме за допомогою листівки ручної роботи можна якнайповніше передати всі свої почуття і теплоту побажань.

На другому засіданні клубу «Дивосвіт» діти при виготовленні листівки  освоюють новий спосіб використання паперу в мистецтві – квілінгу.  Вони виготовляють прості елементи: спіральки, крапельки,трикутнички,стрілочки, пелюсточки та закрутки, які потім об’єднують у цілісні плоскі та об’ємні композиції схожі на мереживо. Яскраві, об’ємні, ажурні   квіти зі звичайного паперу допоможуть зберегти  літній настрій та різнобарв’я, у вашій оселі на цілий рік, а то й на довше.  

У чарівному колі наших зустрічей дитинство перетвориться на справжню казку!

Хто не вірить – нехай перевірить! 










Переглядів: 700 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]