Головна » 2019 » Травень » 3 » ТРАВНЕВІ БУДНІ БІБЛІОТЕК РАЙОНУ
10:02
ТРАВНЕВІ БУДНІ БІБЛІОТЕК РАЙОНУ

МИР ХАЙ БУДЕ ВСІМ СЬОГОДНІ, СОНЦЕ СЯЄ ХАЙ З НЕБЕС,

З ВЕЛИКОДНЕМ ЛЮДИ ДОБРІ, РАДІЙТЕ ВСІ –

"ХРИСТОС ВОСКРЕС" 

 Радість з неба ся являє,

   Паска красна день вітає,

   Радуйтесь щиро нині,

   Бог дав радість всій родині,

   Бог дав радість нам з небес

   Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

   Воскресіння Христове одне з найбільш урочистих і найсвітліших християнських свят. У ньому чи не найповніше проявляється романтична і вразлива людська душа, в якій у цілковитій гармонії співіснують природна стихія вірувань наших пращурів, всенародні дійства родинних та громадських обрядів з урочистою величчю й піднесеністю християнського богослужіння.

   «Христос Воскрес!» - у цих коротких словах - світло нашої віри, радість нашої надії і кріпость нашої любові. Немає свята більш радісного, ніж світле Христове Воскресіння.

   Відродження народних традицій надзвичайно важлива справа не тільки для дорослих, а й для молодшого покоління. Дітки з нетерпінням очікували Великодні свята, під час яких всією родиною, кожним серцем, торкаються до молитви, віри, що дозволяє відтворити народні звичаї, якими багата українська земля.

   Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Чує земля християнську радість, та й тішиться у весняному розмаї разом з дітьми у храмі Іоанна Златоустого у селі Яблунівка отець Іоанн. Дітки прославляли Воскресіння Христа (розказували вірші, співали пісні).

   У заході брало участь 24 дітей. Святкові вітання для дітей допомогли підготувати бібліотекар філіалу с.Яблунівка - Благун Г.Д. На завершення лунали оплески глядачів, у кожного був святковий настрій. Присутні бажали один одному здоров'я, миру, злагоди та достатку.

   Настоятель храму отець Іоанн подарував кожному учаснику солодкі подарунки і писанку, і побажав : Мир хай буде всім сьогодні, сонце сяє хай з небес, з Великоднем люди добрі, радійте всі - "Христос Воскрес".


Переглядів: 309 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]