Головна » 2019 » Жовтень » 4 » ВШАНУВАННЯ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО, МУДРОГО ВІКУ, СВЯТКОВЕ ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЗОЛОТИЙ ВІК»
15:07
ВШАНУВАННЯ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО, МУДРОГО ВІКУ, СВЯТКОВЕ ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЗОЛОТИЙ ВІК»

«ВКЛОНЯЄМОСЬ ВАМ, ВЧИТЕЛІ»

   Осінь – це сонце, яке заплуталося в золотому мереживі листя, це кришталеві сльози дощу над садом…

   Осінь – це щедрий урожай та гостинці від природи…

   Осінь – це чарівна пора, багата на свята, які всі ми так любимо і шануємо.

   Вже стало гарною традицією в перші дні жовтня проводити святкове засідання клубу «Золотий вік, який діє при Застанівській ЦРБ понад 3 десятки літ, та вшановувати людей мудрого, поважного, золотого віку.

   Цьогорічне засідання не стало вийнятом – поряд з постійними членами любительського об’єднання запросили й педагогів-ветеранів на зустріч, яка відбувалась напередодні Дня працівників освіти в літературно-мистецькій світлиці «Ліра» районного палацу культури.

   Бібліотечні працівники добирали щонайкращих слів вітання та вшановували кожного присутнього в світлиці. Щедрими на вітання були і гості, які того дня завітали на свято: О.М. Радиш – депутат Заставнівської ОТГ, С.Т. Масловська – голова районної «Просвіти», О.В. Гольцова – представник районної ради, О.І. Скорейко – голова ради ветеранів, Ю.А. Кушнір – «відмінник народної освіти», Р.П. Загарія, Д.В. Воловська, Д.М. Колибаба, І.Р. Козак та інші вчителі-ветерани. Святкового настрою додавали всім музичні вітання у виконанні методистів районного палацу культури І.Маліцької й О.Воробйової, а також пісня-побажання «Нехай буде гаразд», яку подарував усім начальник відділу культури Заставнівської РДА – В.Барабащук.

   Огляд літератури друкованих видань, підготовлених та виданих освітянами району «З любов’ю до свого, до рідного, святого» підготувала і провела бібліограф О.Мартинюк.

   Свої картини вишитих робіт на розсуд публіки представила Л.С. Мартинюк.

   Голова клубу «Золотий вік» В.Бурденюк і директор ЦРБ Л.Стасюк дякували всім за приємні хвилини спілкування та за щирі, теплі слова побажань.

   Зустріч відбувалась у хорошій атмосфері, ще довго гомоніли в залі, тішились зустрічі і обмінювались думками.

   Фотосвітлини додаються.


 

Переглядів: 266 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]