Головна » 2018 » Квітень » 4 » ЗАХІД В ДИТЯЧІЙ БІБЛІОТЕЦІ
14:31
ЗАХІД В ДИТЯЧІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Свято Пасхи йде до хати, будемо Великдень справляти.

    4 квітня в бібліотеці для дітей, відділ обслуговування 1-4 класів, відбулася народознавча година «Свято Пасхи йде до хати, будемо Великдень справляти» з учнями 2-А, 2-Б класів школи-гімназії разом з вчителями Маркевич Н.І., Турецькою І.М. Бібліотекар розповіла присутнім, що Великдень – одне з найбільших і найшановніших свят. Воно приурочене воскресінню Христа. Звичай пекти паски та фарбувати яйця виник дуже давно. З першим променем сонця священик в церкві сповіщає: «Христос Воскрес!», а прихожани відповідають: «Воістину Воскрес!». Під час урочистого обходу храму святять паски, крашанки та різний наїдок.

     Бібліотекар розповіла дітям про написання писанки, про її символіку, про традиції розписування яєць. Діти уважно слухали цікаву розповідь, ділилися своїми знаннями про свято Великодня, гарно відповідали на поставлені питання і вкотре переконалися, що в Україні свято Пасхи шанують і люблять. Гарний настрій, надію на краще, побажання добра і любові даруватимуть один одному у цей день.

  Учні з цікавістю переглядали книги, які представлені на книжково-ілюстративній виставці «Великодні дзвони», та покидали книгозбірню з позитивним настроєм і бажанням незабаром знову навідатись сюди.

                Чудо – чудо всіх чудес, істинно Христос Воскрес!

             Вітаємо всіх наших читачів, відвідувачів із Великоднем!

Фотосвітлини із заходу:

Переглядів: 386 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]