Головна » 2018 » Березень » 22 » ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ БІБЛІОТЕКОЮ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ
16:24
ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ БІБЛІОТЕКОЮ У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

До Всесвітнього дня поезії

                  Поезія – це завжди неповторність,

                    якийсь безсмертний дотик до душі.

Л.Костенко

     Кажуть, що поезія – це завжди політ фантазії, творчої думки, пошук тих засобів мови, що здатні торкнутися струн людини. Вона формує громадську думку і в той же час передає внутрішні переживання як самого автора так і читачів. Поезія допомагає нам жити разом. Тому людство повинно навчитися цінувати поетичні рядки і знаходити в них справжнє багатство.

     З нагоди Всесвітнього дня поезії, який відзначається 21 березня, працівниками бібліотеки був проведений цикл заходів, приурочений цій даті: оформлена книжково-ілюстративна виставка «Краса поезії ясна, краса її вітрила» та проведена поетична година «Дотик до слова».

   А також Заставнівська ЦРБ долучилась до проведення першого Буковинського поетичного марафону «Дотик словом». На який були запрошені талановиті митці нашого краю, і читачі бібліотеки. Наш місцевий поет Дрига Олександр презентував учасникам марафону свої власні вірші, а вчитель української мови і літератури Заставнівської гімназії Загарія Раїса допомогла нам доторкнутися до найглибших струн людської душі і серця.

     Немає відповіді на питання в чому ж секрет поетичних чарів? Чим більше поезія залишається загадкою,тим більше вона вабить читачів.

                      Фотосвітлини:

Переглядів: 451 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]