Головна » 2019 » Березень » 13 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"
12:42
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"

"ЖІНКИ, ЖІНКИ, О СКІЛЬКИ В ЦЬОМУ СЛОВІ..."   

   З нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня  в центральній районній бібліотеці відбулося святкове засідання клубу «Золотий вік».

   Всі вітання і побажання адресувалися нашим дорогим  жінкам. Хотілося б, щоб це свято увійшло в кожне серце жінки ніжним сонячним променем і  наповнило душу кожного радістю і любов'ю, а особливо – любов'ю до ближнього.

   З почуттям глибокої поваги і пошани линули вітання на адресу матерів, дружин, доньок і сестер.

  Всіх присутніх привітали: директор Заставнівської ЦБС – Стасюк Л.М.,  депутат Заставнівської міської ради – Радиш О.М., керівник Заставнівської районної організації ветеранів України (РОВУ) –  Скорейко О.І. та голова клубу "Золотий Вік" - Бурденюк В.С. 

   Бібліотекарем Ткач А.І. було проведено огляд нової літератури написаної жінками і про жінок.

   З радістю і оплесками зустрічали вітання від найменших гостей нашого свята  - учнів гімназії на чолі з класним керівником  Мандзюк Г.В., юних талантів – А.Ткач та С. Запаранюк.

   Від імені чоловіків  музичне вітання подарував начальник відділу культури  РДА - Барабащук В.В., а також привітання линули з уст ведучого заходу та постійного відвідувача бібліотеки – Дриги О.О., адже жінка – це втілення всього доброго і найкращого, це храм любові і добра, запорука миру і розуміння. Саме жінки творять найважливіше і найвеличніше – утверджують у нашому житті мир і злагоду.

  Ми щиро дякуємо всім спонсорам даного свята, а саме - О.Скорейко  та Є.Мельник

  Фотографії із заходу подані нижче.


Переглядів: 351 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]