Головна » 2020 » Лютий » 27 » ЗУСТРІЧ З ЧУДОВИМ КОНДИТЕРОМ І НЕ МЕНШ УСПІШНИМ БЛОГЕРОМ – ВІКТОРІЄЮ МЕЛЬНИК ТА ДИЗАЙНЕРОМ-ІЛЮСТРАТОРОМ ВИДАНЬ – РОМАНОМ МЕЛЬНИКОМ
16:38
ЗУСТРІЧ З ЧУДОВИМ КОНДИТЕРОМ І НЕ МЕНШ УСПІШНИМ БЛОГЕРОМ – ВІКТОРІЄЮ МЕЛЬНИК ТА ДИЗАЙНЕРОМ-ІЛЮСТРАТОРОМ ВИДАНЬ – РОМАНОМ МЕЛЬНИКОМ

«НЕХАЙ КОЖЕН ВІДЧУЄ СЕБЕ КОНДИТЕРОМ!»

Зустріч з чудовим  кондитером і не менш успішним блогером –

Вікторією Мельник та дизайнером-ілюстратором видань – Романом Мельником.

   «Спочатку було Слово…» - так сказано в книзі-книг.

   Одухотворене любов’ю слово -  сердечною енергією душі накопичується в пам’яті небайдужого, і ця безмежна енергія любові, цей позитив записуються на Божих скрижалях та лягають в основу книг аркуш за аркушем і стають вічні,..

   Вічні – слово, думка, сльоза – вони ніколи не стирають з пам’яті… ось  так і народжуються книги…Історичні,  природничі, художні чи кулінарні , кожна-кожна нова книга оповита  любов’ю   слова    свого  автора.

   Такими і є слова Вікторії Миколаївни Мельник – добрі, щирі, цікаві, повчальні, пізнавальні, що допомагають зростанню в кулінарній царині всім, хто візьме до рук її видання, а їх в її творчому здобутку пані Вікторії – 4, книжкові палітурки яких виблискують пістрявим глянцем на виставці.

   Кожне видання  – перлина, а перли, як відомо, визрівають у закритій мушлі, без втручання зовнішніх сил.

   Тому так вражає і тішить феномен нашої заставнівчанки: думка, почуття, дія – виливаються на папері легко, доступно і щиро, висловлені до кінця поради видрукувані на сторінках власних видань.

   … Такий вселюдський образ творення – ти його твориш, а воно – творить тебе…

   На зустрічі-презентації, яка відбулась 27 лютого в Заставні, Вікторія і Роман Мельники щиро ділилися планами, розповідали про свої здобутки, відповідали на численні питання щиро, невимушено і легко. Приємно було слухати наших високоповажних гостей. Тішимось і пишаємось їхніми здобутками і бажаємо їм і надалі не збавляти темпу, а досягати нових вершин в царині кулінарного мистецтва.

Фотосвітлини заходу додаються.

Відео заходу буде подано на сайті «Заставна сьогодні» та «Буковина онлайн».


P.S. Ознайомитись з виданнями Вікторії Мельник кожен зможе за адресою в Instagram @book24.ua

або на сайті нижче:
https://book24.ua/ua/authors/vikabeykeri/



Переглядів: 284 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]