Головна » 2015 » Травень » 8 » ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ. ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
14:07
ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ. ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ. ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

             

   Цієї чудової весняної пори ми знову зустрічаємо День Перемоги – свято, велич якого не тьмяніє з роками…

    70 років  минає з тієї пори, коли закінчилась Друга світова війна…

   Ми щиро пишаємось, що наші діди та прадіди, наші воїни – українці з честю виконали свій військовий обов’язок. Вони довели, що Україна – це країна самовідданих, мужніх людей. Пам’ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через 10 років, і через 70, і через століття. Обов’язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців.

   Слава, честь і шана воїнам визволителям, воїнам-захисникам, кожному, – хто захищав, і хто нині захищає нашу Україну.

   За кожним іменем неповторна людська доля, осяяна ідеалом Незалежності. Перед кожним, кожним ми повинні скласти шану і вдячність.

   І нині пишеться героїчний літопис нашої держави й в щирій молитві за долю українського народу ми всі звертаємось до Отця Небесного:

   – Всемогутній Боже і Творче світів! Ти сотворив небо й землю, і все, що на землі. Найрозумніше сотворіння Своє, людину, Ти наділив любов’ю до свободи й волі. Ти дав йому зрозуміти, що свобода й воля, получені зі страхом Божим, це великий скарб, а всяка неволя, це велике нещастя.

   Змилосердся, Господи, молимо Тебе, змилосердься над українським народом. Зітри кривду й неправду, що неволить його, а дай йому, Преподобний, зажити свобідним життям, щоб не служив нікому, крім Тебе, і так свобідно прославляв Твоє ім’я вовіки-віків. Амінь.

 

Переглядів: 356 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]