Головна » 2017 » Листопад » 9 » ДЕНЬ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ
14:26
ДЕНЬ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

День української писемності та мови

   В день пам’яті Нестора Літописця, в день української писемності та мови в читальному залі районної бібліотеки пройшов урок духовності, патріотизму під назвою «Полюби Україну як я. Ти зможеш!». Цього дня на свято до книгозбірні завітали учні 9-А класу Заставнівської ЗОШ І-ІІІст., з класним керівником С.Д.Лашта.

   Голова районного осередку «Просвіта» С.Т. Масловська запропонувала учням написати невеличкого листа солдатам на передову, в зону АТО, наголосивши на тому, що наші воїни «не хлібом єдиним живуть» там, а потребують і духовної їжі, що вони дуже тішаться коли отримують листівки чи листи від дітей та молоді і свято бережуть їх. Тому тема листа була вільною, кожен писав про те що думав, що кого наболіло. Учні радо відгукнулись на дану пропозицію й писали, писали листи… Основна думка в кожному листі – мирне небо над нашою Україною, закінчення війни та щасливе життя в кожній родині.

   Перед початком творчої роботи до присутніх звернувся начальник відділу культури Заставнівської РДА В.В. Барабащук, невеличкий екскурс про день писемності підготувала бібліотекар А.І. Ткач, вітала всіх присутніх і директор ЦБС Л.М. Стасюк, в читальному залі розгорнули велику книжково-ілюстративну виставку з даної теми.

   Всі листи будуть передані в зону АТО з черговою відправкою їжі, яку «Заставнівська волонтерська сотня» планує здійснити до дня захисника України.

   Всі присутні зійшлись на думці, що аналогічні заходи варто проводити частіше, в кожному класі, школі, бібліотеці.

Фотосвітлини із заходу подаються нижче:

 

Переглядів: 446 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]