Головна » 2018 » Червень » 1 » ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
14:07
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Свято радості й надії

  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. На 1 червня бібліотека традиційно запрошує багато дітей. В цей день стартує програма літніх читань, яку треба гарно прорекламувати, щоб влітку якомога більше дітей занурилося у читання.

   Сьогодні в Заставнівську районну бібліотеку для дітей завітали учні других класів Заставнівської гімназії з класоводами Н.І. Маркевич та Г.М.Василевич, щоб відсвяткувати цей день.

   Бібліотекарка розповіла дітям про їхні права організували для них конкурси, вікторини, відгадували загадки, декламували вірші. Наголосила, що літній відпочинок – чудовий час для спілкування з книгою, пошуку нових знань. Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчитися для кращого майбутнього.

    Щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими спеціалістами, батьками і громадянами своєї країни. Щиро вітаємо наших дітей – читачів з початком літа-літечка й зичимо їм міцного здоров’я, успіхів, радісного відпочинку під час літніх канікул, та нагадуємо – не забувати відвідувати дитячу бібліотеку.

Переглядів: 396 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]