Головна » 2016 » Лютий » 25 » ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
15:24
ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ІСТОРИЧНЕ ДОСЬЄ «УСЯ НЕБЕСНА СОТНЯ ОБРАЛА УКРАЇНУ»

   Захисник Вітчизни! Це той український солдат, за якого ми молились і благаємо Бога, щоб захистив жовте поле і синє небо, і щоб живим залишився в бою.

   Із нагоди величного Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні, що відзначається в Україні 20 лютого,  у районній бібліотеці для дітей з учнями 5-9 класів було проведено історичне досьє «Уся Небесна Сотня обрала Україну».

   У цей день бібліотекарем Н.Дяківнич було згадано подвиг учасників Революції Гідності. Не обійшлося і без увінчення пам'яті Героїв Небесної Сотні, які захищали ідеали демократії, відстоювали права та свободу людей та європейське майбутнє України.

   Неможливо було не згадати і події на Сході України, де найкращі бійці – сини нашої держави, зібралися разом, щоб припинити терор, вигнати чужинців із рідного дому.

   Всі присутні за допомогою виставки  із книг та періодичних видань «Я люблю свою Україні» та почутих  розповідей переконалися,  що саме завдяки героїзму наших  воїнів та підтримки волонтерів і всіх небайдужих громадян, в Україні запанує мир та спокій.

   Пропонуємо Вашій увазі декілька фото, які подані нижче.


 

Переглядів: 378 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]