Головна » 2016 » Листопад » 29 » ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ
10:48
ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Схилімо голови в скорботі

      Кожної четвертої суботи листопада у віконцях домівок запалюються свічки – так ми згадуємо про людей, померли внаслідок Голодомору 1932-1933 років. Адже 83 роки тому мільйони синів і доньок України, мільйони невинних людей, мільйони наших рідних і близьких були без жалю винищені Голодомором. Тоталітарний комуністичний режим свідомо свідомо спланував і здійснив проти нас терор голодом. 83 роки тому ми пережили Катастрофу, яка могла зупинити життя всього нашого народу.

     Для вшанування світлої пам'яті жертв голодомору в Україні 32-33 років 25 листопада у Заставнівській гімназії з учнями ІІ-В гімназійного класу, та їхнім класним керівником вчителем української мови та літератури Дарвaй Марією Іванівною, та бібліотекарeм дитячої бібліотеки Дяківнич Наталією Ярославівною, було проведено день пам'яті Голодомору «Схилімо голови в скорботі».

   Бібліотекар представила книжкову виставку та розповідь свідчення «Той голодний 33-й рік хай залишиться в пам'яті навік», яка ознайомила учнів з історичним минулим нашого народу (Голодомором 1932-1933 років), розвинула пізнавальний інтерес до глибокого вивчення історії рідного краю. Своїми словами – проханням бібліотекар намагалася виховати у дітей почуття шани до жертв Голодомору. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 381 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]