Головна » 2018 » Січень » 23 » ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ
09:29
ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Нам треба берегти свою країну - Соборну та єдину.

     22 січня ввійшло в історію як велике державне свято - День Соборності України. Саме в цей день 1919 року був проголошений Акт Злуки - обʼєднання двох Українських Суверенних держав (УНР і ЗУНР) в одну Українську Народну Республіку.

    Відзначаючи цей день в школі-гімназії для учнів 3-В класу гімназії бібліотекар дитячої районної бібліотеки представила книжкову виставку: "День Соборності та Свободи України - свято єдності нації", та провела історичну годину: "Нам треба берегти свою країну - Соборну та єдину". Для виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, національної свідомості, людської гідності, відродження паростків духовності та поглиблення знань про історичні факти злуки українського народу.

     Для перевірки знань про свою державу провели вікторину "Як я знаю Україну" і взявшись за руки діти показали, що починаючи із маленької шкільної родини - наша країна Єдина і Соборна.

        На завершення всім побажали знати та шанувати історію нашої держави та черпати історію з друкованих видань, які є в Заставнівській районній бібліотеці.

 Фотосвітлини:

Переглядів: 344 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]