Головна » 2016 » Березень » 21 » ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПОЕЗІЇ
17:51
ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПОЕЗІЇ

21 БЕРЕЗНЯ -ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОЕЗІЇ

   Цей день, вважає ЮНЕСКО,  покликаний послужити створенню позитивного образу поезії. Поезія – цілюще джерело, з якого ми черпаємо почуття краси, ніжності, вічності, це надзвичайно правдивий, довірливий і світлий витвір людського таланту, людської душі.

   З нагоди цього дня, працівниками бібліотеки  у ЦРБ та в Заставнівській ЗОШ I-III ст. була проведена літературна година «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» ( Л.Костенко).

   Кожна людина, яка приходить у цей світ, обдарована Богом якимось талантами. Багата і щедра поетичними талантами і наша буковинська земля: Т.Севернюк, Г.Тарасюк,  О.Довгань, О.Забужко, В.Вознюк та багато інших.

   Поетичні таланти духовності незчисленні. Саме вони живлять це джерелом людської духовності. Вже віками духовне джерело пульсує, живе, радіє, і сумує долею, історією, надіями.

   Вкраплюють у це джерело свої поетичні рядки, свою поезію поети Заставнівщини: В.Джуран, В.Піцик, Ю.Кушнір, Л.Петрушко, О.Дрига, Д.Бугайчук та інші.

   Поезія збуджує душу, примушує її не черствіти, бути чуйною, а цього так не вистачає кожному із нас, відгукуючись на радощі і болі вселюдські.

   Поезія – це справді неочікуваний світ.

   Пропонуємо вам переглянути декілька фото виставки.


Переглядів: 417 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]