Головна » 2015 » Квітень » 14 » КНИЖКОВИЙ СВІТ
15:34
КНИЖКОВИЙ СВІТ

КНИЖКОВИЙ СВІТ

   У шафі у мене скарби всіх століть

   І кожен там, неначе, дім стоїть.

   Обкладинки, мов двері, відчиняй –

   І ти вже гість. Господарів вітай!

   Перший весняний місяць березень особливий. Він наповнює людські серця надією на весняні оновлення. Земля пробуджується в передчутті радісного тепла, а головне – це улюблена пора дітвори. Саме в останні дні березня традиційно проводиться Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. У всіх бібліотеках проводилися різноманітнім масові заходи, вікторини, конкурси.

   От районна дитяча бібліотека не забула про своїх юних читачів.  Цілий тиждень у бібліотеці, немов у вулику, адже кожного дня наші читачі отримували різноманітну інформацію.

   Для дітей була оформлена виставка-календар «Щасливий дар у світ дитинства», на якій представлені кращі твори ювілярів березня – це М.Т. Рильський – 120 років від дня народження, Л.В. Костенко – 85 років від дня народження, П.П. Єрмов – 200 років від дня народження.

   З учнями 4-Б класу ЗОШ №2 класним керівником Лаб’юк Т.Д. була проведена літературна година «Образ-Обличчя-Доля-Книга». Діти познайомились з українською письменницею, журналісткою Лесею Ворониною, яка народилася 21 березня 1955 року в м. Києві, яка відзначила своїх шістдесят. Письменниця сучасності відрізняється своєю універсальністю, книги її можна читати в будь-якому віці й щоразу відкривати для себе щось нове. Вони не пласкі й одновимірні, а, сказати б «багатоступеневі», як ракета, що злітає вище й вище. Але для цього обов’язково потрібна співпраця письменника й читача.

   Тож маємо надію, що захоплююча література збагатить внутрішній світ кожного читача, дасть змогу творчо розвиватися, відчувати потребу в книзі.


Переглядів: 379 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]