Головна » 2014 » Січень » 20 » "ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ"
13:32
"ЛИСТ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ"
Лист до святого Миколая.

У листопаді місяці 2013 року газета «Молодий буковинець» оголосила конкурс «Лист до святого Миколая». Для цього необхідно було, щоб кожен з учасників зробив листівку власними руками, написав у ній про всі добрі справи, які зробили за весь рік.

Клуб «Дивосвіт»», який працює в дитячій бібліотеці, взяв участь у конкурсі. На черговому засіданні  під назвою «Діти святому Миколаю», члени клубу прослухали інформацію, де вперше було виготовлено новорічну листівку, ознайомилися з літературою,  яку підібрали бібліотекарі,  для використання при  виготовленні новорічних листівок, написання листів.

Діти виготовили різні листівки у вигляді ялинок, новорічних кульок, ангеляток… Написали свої листи, до святого Миколая, в яких описали свої хороші вчинки, які  вчинили на протязі року.

По підсумкам конкурсу наші члени клубу «Дивосвіт» а саме: Романська Н., Турецька Д., Ткач Е., Пазюк О., Галілей А., Сливар Н., Горпенюк І. – учні І-гімназійного №1, Левицька Д.,(3-Б), Галілей Л. (6 клас №1), Полушкіна Д.(2-А №2), отримали за свої гарні роботи нагороду – це солодкий подарунок.

Святкове вручення відбулося 26.12.2013р. у школах в присутності класних керівників, було нагороджено дітей подарунками, де бібліотекарі наголосили, що будуть допомагати і інформувати про різні конкурси, де діти зможуть себе проявити  не тільки як активного читача, ай виявити інші свої інтереси: у малюванні, вирізуванні сніжинок, виготовленні листівок, квітів, виробів з бісеру, паперу, стрічок, тощо.

Колектив дитячої районної бібліотеки вітає своїх читачів з новорічними святами, щоб цей рік дарував всім здоров’я  і злагоди в кожній родині.

Бібліотекар Галілей Л.В.

Фотографії можна переглянути в фотоальбомах сайту


Переглядів: 549 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]