Головна » 2018 » Червень » 8 » ЛІТЕРАТУРНИЙ КВЕСТ
13:33
ЛІТЕРАТУРНИЙ КВЕСТ

Літо, книжки, ми – друзі

Надворі літечко! Воно принесло із собою прекрасні, залиті сонячним сяйвом дні і, звичайно, канікули! Від цієї думки так радісно на душі дітворі! Бо літо – це цікаві й неймовірні пригоди. Можна купатися, і засмагати, і влаштовувати походи до лісу чи в гори, поїхати в табір, а то й просто проводити весело час із друзями вдома. Хтось буде малювати, хтось ліпити, хтось вишивати. Хтось дивитись телевізор чи слухати магнітофон, хто буде мандрувати інтернетом або грати в комп’ютерні ігри, а хтось читатиме книги. Адже кращого друга за книгу не знайти.

Вона ніколи не гнівається, наші одяг і гроші не мають для неї ніякого значення. Книга ніколи нічого від нас не приховує, не сварить і не сміється, якщо чогось не розумієш. А про такого друга можна тільки мріяти.

Вшановуючи друковані видання 31.05 та 1.06 в Заставнівській районній бібліотеці для дітей з учнями І-го А та І-го Б гімназійних класів та їхніми класними керівниками Цуркан Галиною Іванівною та Палагнюк Тетяною Іванівною було проведено літературний квест: «Літо, книжки, ми - друзі», який складався з 5ти тематичних розділів.

Біля книжкової виставки: «Літо, книги, ми - друзі», було проведено огляд програмових творів для учнів 6-го класу для літнього читання з української та світової літератури.

Провівши захід такого роду ми постаралися відвернути очі дітей від новомодних гаджетів, зацікавивши їх книгою і читанням; заставили перечитати прочитане раніше і прочитати багато нового і цікавого; зробити з учасників гри активних читачів, які вміють думати над прочитаним.

Такі зустрічі доводять нашим читачам, що життя в бібліотеці не завмирає ні на хвилинку. Навіть вночі книжкове царство не спить, а його жителі займаються своїми справами: спілкуються один з одним, відправляються в подорожі.

Отож, не чекайте, а хутчіш поспішайте до бібліотеки за доброю книжкою – «скарбничкою мудрості» яка навчає доброті, людяності, справедливості, яка є і буде мудрим порадником та невичерпним джерелом мудрості.

Переглядів: 481 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]