Головна » 2016 » Листопад » 10 » ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ
16:15
ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ

Співпраця бібліотеки з Чернівецьким місцевим центром надання безоплатної правової допомоги.

 З 1 вересня 2016 року в м.Заставна розпочав свою роботу відділ «Заставнівського бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

    За невеличкий час діяльності даного центру по допомогу звернулось понад 100 жителів нашого району і кожен з них отримав чітку юридичну консультацію, відповідно до свого запиту. Роз’яснення та допомогу працівники бюро гарантують кожному, хто завітає до них за адресою м.Заставна вул. Д.Галицького 1а (другий поверх).

      До районної бібліотеки заступник начальника відділу «Заставнівського бюро правової допомоги» Данищук В.В. навідувався уже неодноразово – знайомив з роботою бюро працівників районної бібліотеки, розповідав про роботу та завдання даної установи на черговому засіданні клубу «Золотий вік» присутнім. На днях вкотре завітав до нас з черговою пропозицією про підписання угоди та співпрацю.

    Отож, 10 листопада нинішнього року директором Заставнівської ЦБС та директором Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги С.Г.Мінтенко був підписаний МЕМОРАНДУМ про співпрацю.

      Даний документ сприятиме досягненню значних цілей на засадах об’єднання можливостей двох сторін, розширить можливості отримання безкоштовної правової допомоги та соціальних юридичних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, а також забезпечить доступ до правової допомоги всіх бажаючих.

    Завдячуючи новітнім технологіям жителі сіл Веренчанка, Кадубівці, Дорошівці, Шубранець матимуть змогу за допомогою скайп-зв’язку отримати консультацію спеціалістів бюро правової допомоги, завітавши до бібліотек-філіалів даних сіл.

    Даний меморандум набирає чинності із дня його підписання та діятиме безстроково.

     Запрошуємо жителів нашого району при потребі скористатись послугами бюро «Безоплатної правової допомоги» за сприянням бібліотек Заставнівської ЦБС. 

Фотосвітлини з підписання документу:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 450 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]