Головна » 2013 » Квітень » 29 » ПИСАНКОВИЙ ДИВОСВІТ
11:42
ПИСАНКОВИЙ ДИВОСВІТ
Майстер-клас з писанкарства у стінах бібліотеки
І знову у "Заставнівській світлиці" районної бібліотеки відбулася зустріч. Напередодні Великодніх свят гостинно відкрито двері для всіх, хто забажав приєднатися до таїнства написання писанок. Майстер-клас проведено майстринею Остапченко Надією Рудольфівною. Були присутні М.Косар - методист з виховної роботи відділу освіти молоді та спорту, С.Остапович - директор еколого-натуралістичного центру дітей та юнацтва, керівники гуртків С.Петрушко та О.Ткач, а також керівники гуртків БДТЮ Г.Воловська, А.Михайлюк, М.Ткач разом із своїми учнями шкіл, бібліотекарі Г.Землюк, А.Ткач та читачі бібліотеки.

Книжково-ілюстративна виставка "Писанковий водограй, наче рай" вміло переплівся з Великодніми атрибутами декоративних кошиків та писанок, крашанок, мотанок, нитанок, декорованих керівником гуртка "Писанкарство" БДТЮ Мар'яною Ткач. Бібліограф О.Мартинюк провела огляд літератури, представленої на виставці.
На майстер-класі були присутні люди різного віку та різних професі, але всіх їх об'єднало бажання навчитися самим писати писанки, знаючи що українська писанка перемагає зло. Вона вічна, як сам український життєлюбний народ.

"Заставнівська світлиця" запрошує всіх на гостину.

Фотографії майстер-класу ви можете переглянути в фотоальбомах сайту.


Переглядів: 541 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]