Головна » 2016 » Жовтень » 24 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖКИ "ЧУЮ, ЧУНЬКОВЕ, ТЕБЕ!"
12:03
ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖКИ "ЧУЮ, ЧУНЬКОВЕ, ТЕБЕ!"

"Чую, Чунькове, тебе!"

  У стінах районної бібліоте­ки відбулась урочиста подія — День народження книги Васи­ля Кривохижі «Чую, Чунькове, тебе», яка побачила світ з палкої любові до рідного села і стала своєрідним його оберегом. За будь-яких обставин людина має пам'ятати — звідки вона родом і яких глибин сягає її коріння.

  Презентована книга — це не тільки розповідь про історію села, його походження, назву, це своєрідна народознавча ен­циклопедія.

  На зустрічі були присутні заступник голови Районної Ради В.Мельник, сільський голова К.Довгий, приватний підприємець Страдецький які висловили свою думку зприводу нової книги. До слова було запрошено також гостей дійства М.Кацапа, І.Гайдея, В.Бабича, О.Дригу яких з захопленням слухали односельчани та друзі які завітали до книгозбірні.

   А потім, як і на будь-яких презентаціях гарних книг виступив сам автор – Василь Євгенович Кривохижа, який щиро дякував за розуміння, підтримку землякам, однодумцям, друзям та колегам і пообіцяв приступити до своєї чергової праці, яка стосуватиметься спортивних досягнень Заставнівчан.

  Упродовж усієї зустрічі наво­дилися цікаві дані із книги, які зачитувала, озвучувала веду­ча дійства — бібліограф ЦБС О.Мартинюк. Бо найкраще про книгу може говорити тільки сама книга.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]