Головна » 2017 » Липень » 4 » СЕМІНАР БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ
19:16
СЕМІНАР БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Бібліотечне краєзнавство

    У районній бібліотеці проведено семінар-практикум для бібліотечних працівників району на тему "Бібліотечне краєзнавство - основний напрямок діяльності бібліотек".

     В роботі практикуму взяли участь: начальник відділу культури Заставнівської РДА Барабащук В.В., директор ЦБС Стасюк Л.М., завідуюча відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів обласної бібліотеки Добровольська Г.В.-  яка провела навчання по створенню блогів для сільських бібліотек.

     Було надано консультації по темі семінару провідними спеціалістами ЦРБ - Процюк В.В., Костюк Г.Д та проведено інформаційний огляд літератури по краєзнавству "Новинки краєзнавчої літератури" - Мартинюк О.Д.

    Основний наголос спрямували на новий формат роботи, якого вимагає нинішній час, а саме - створення блогу кожною сільською книгозбірнею. Про початкові кроки в створенні та наповненні блогу інформацією докладно розповіла, та представила слайд-презентацію колега з Чернівецької ОУНБ ім.М.Івасюка пані Г.Добровольська.

     В роботі семінару також взяла участь голова районного осередку "Просвіта", депутат Чернівецької обласної ради, журналіст С.Масловська - яка запрошувала всіх до співпраці, та обіцяла висвітлення проведених масових заходів бібліотеками по краєзнавству.

Семінар-практикум пройшов конструктивно, плідно та творчо.

Фото із заходу додаються:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 352 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]