Головна » 2019 » Травень » 14 » ТРАВНЕВІ БУДНІ БІБЛІОТЕК РАЙОНУ
09:47
ТРАВНЕВІ БУДНІ БІБЛІОТЕК РАЙОНУ

НАЙСВЯТІШЕ В СВІТІ СЛОВО "МАТИ"

   На початку травня у святковому маєві трав і квітів до нас в Україну приходить День Матері, день, коли на найвищий п'єдестал виносять матір, її доброту і ласку, її чуйність і постійність.

   Ми розуміємо, що перед її святістю ми вічно в боргу. День Матері - одне зі світських свят, яке повинно стати в рівень з найбільш шанованими християнськими святами. Це Великдень жінки, яка благословенна Всевишнім продовжувати рід, а отже - зберігати й зміцнювати націю.

   Матір. Для кожної людини, великої чи малої, молодої чи старої - це найрідніша людина у світі. В українській народній мудрості споконвіку ясною зорею сяє дорогий серцю триєдиний образ Матері - Богоматері, неньки України і рідної матусі.

   Мати - це святиня наша, вона подарувала нам життя, запалала в серці вічний вогонь любові до рідної землі, до нашої солов'їної мови і пісні, до добра і справедливості, навчила шанувати людей і в лиху годину зберегла від злого.

   Мати є уособленням всього прекрасного, що ми зараз маємо.

   З цієї нагоди в селі Яблунівка на чолі з бібліотекарем Благун Г. Д. відбувся захід, присвячений Дню Матері. На святі звучали вірші, пісні, святкові номери для матусі, які підготували учасники заходу. Діти обдарували найрідніших неньок весняними квітами.

   У заході брали участь 27 дітей.

   Відроджуємо День Матері своєю увагою, шаною, турботою до найріднішої у світі людини.

   Низький уклін Вам, рідні матусі!

   Здоров'я міцного з роси і води,

   Нехай Ваші ніжні і лагідні руки

   Тепло і любов нам дарують завжди!!!


Переглядів: 292 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]