Головна » 2014 » Квітень » 15 » Урок духовного відродження «Віра зцілить наші душі»
14:32
Урок духовного відродження «Віра зцілить наші душі»

Урок духовного відродження «Віра зцілить наші душі»

Після свята Вербної неділі починається останній тиждень Великого посту, кожний день якого має свою назву, свої традиції, обряди та звичаї, які усі разом приведуть нас до світлого свята – Воскресіння Господнього.

Саме про останній тиждень Великого посту, про кожен день зокрема і йшла мова на зустрічі духовного відродження «Віра зцілить наші душі», яка відбулась в читальному залі Заставнівської ЦРБ.

З щирими словами побажань до присутніх (учнів 7 класу Заставнівської Гімназії, класний керівник Стрєльнікова М.М., та бібліотечних працівників) звернувся перший заступник голови Заставнівської РДА В.М.Молдован, який наголосив, що саме віра у Божі заповіді, правда і справедливість повинні бути основою нашої держави і молодь повинна все це знати, вивчати й берегти, адже вони – майбутнє нашої України.

Бібліотечні працівники в цікавій формі послідовно і чітко провели урок духовного відродження, ознайомили учнів із цікавими книгами по цій темі, про українські писанки і з публікаціями в періодичних виданнях, що напередодні Великого свята друкують ряд корисної інформації.

А на завершення – привітали всіх з наближенням світлого свята і запросили не забувати дороги до бібліотеки – скарбниці людської думки.

Переглядів: 471 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]