Головна » 2017 » Грудень » 4 » В РАМКАХ СПІВПРАЦІ З БЮРО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ
14:43
В РАМКАХ СПІВПРАЦІ З БЮРО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Захищай свої права

   Відповідно до Указу Президента від 17 листопада 2017 року – 2018 рік оголошено Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!». Указ сприятиме формуванню правової культури та свідомості у суспільстві, підвищенню рівня знань громадян щодо механізмів захисту своїх прав. Відповідну ініціативу Глави держави, Уряду щодо посилення захисту прав і свобод громадян та покращення надання безоплатної правової допомоги було розглянуто на засіданні Національної ради реформ.

   З метою формування у громадян правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості краян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя до працівників Заставнівської ЦРБ завітав начальник відділу безоплатної правової допомоги Данищук В.В., який на конкретних прикладах із життя наших краян інформував присутніх з питань правової освіти, про права та захист своїх прав, відповідно до чинного законодавства.

    Розповів також про дію Всеукраїнського просвітницького проекту за сприянням Міністерства юстиції України під назвою :«Я маю право! Знаю! Дію! Захищаю!», та залишив ряд друкованої продукції для користувачів – відвідувачів нашої бібліотеки.

     Фото подаються нижче.

 

 

Переглядів: 372 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]