Головна » 2016 » Грудень » 9 » ВЕБ-КОНФЕРЕНЦІЯ "ЗА СТОРІНКАМИ "СЛОВО ПРОСВІТИ""
09:18
ВЕБ-КОНФЕРЕНЦІЯ "ЗА СТОРІНКАМИ "СЛОВО ПРОСВІТИ""

За сторінками газети

«Слово Просвіти»

  «Слово Просвіти» - культурологічний просвітницький тижневик Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка. Тижневик на своїх сторінках висвітлює, в першу чергу, проблеми духовності та культури, подає матеріали на утвердження державності української мови, висвітлює перед читачами ті сторінки історії, які приховувала тоталітарна система, зокрема, репресії та голодомори, сприяє розвитку національно-демократичних тенденцій у сучасному українському суспільстві.

   З метою почути думки просвітницьких осередків Чернівецької області, та з нагоди 148-ї річниці заснування Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка (1868 рік – м. Львів), головний редактор тижневика Любов Голота вийшла на скап-конференцію з просвітянами нашої області, яка відбувалася з Чернівецькою обласною універсальною бібліотекою ім. М.Івасюка та районними бібліотеками області.

   До обласної книгозбірні завітали просвітяни на чолі з О.Савчуком, М.Пелех, І.Дерда, М.Довгань, Г.Добровольська, вчителі та бібліотечні працівники м.Чернівці.  І кожен з них мав змогу висловити свою думку та побажання, щодо видання «Слово Просвіти».

   У веб-конференції також взяли участь: Глибоцька ЦРБ, Хотинська ЦРБ, Сокирянська ЦРБ, Герцаївська ЦРБ і Заставнівська ЦРБ. На веб-конференцію до Заставнівської ЦРБ завітала голова районного осередку «Просвіта» Світлана Масловська, яка щиро подякувала редакційному колективу «Слово Просвіти» за цікаве, змістовне видання, та звернулась з проханням - посприяти на державному рівні запровадити свято «Української народної пісні», яке б згуртовувало та об’єднувало нашу державу.

   Підводячи підсумки веб-спілкування Остап Савчук щиро подякував і головному редактору тижневика пані Любові Василівні, і Світлані Тарасівні та іншим учасникам зустрічі. Побажав згуртованості, єдності, рішучості, активності в розбудові вільної, незалежної держави, та виховувати гідних патріотів з допомогою тижневика «Слово Просвіти».

                                  Фотосвітлини із заходу додаються:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Переглядів: 450 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]