Головна » 2020 » Жовтень » 26 » ВЕБІНАР БІБЛІОТЕКАРІВ ОБЛАСТІ З ФАХІВЦЯМИ ЧОУНБ ІМ.М.ІВАСЮКА
10:11
ВЕБІНАР БІБЛІОТЕКАРІВ ОБЛАСТІ З ФАХІВЦЯМИ ЧОУНБ ІМ.М.ІВАСЮКА

Вебінар бібліотекарів області з фахівцями
ЧОУНБ ім. М.Івасюка на тему

«ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКИ БУКОВИНИ : СУЧАСНИЙ СТАН,

ПРОБЛЕМИ, ВЕКТОР РОЗВИТКУ»

   Бібліотекарі Заставнівської ЦРБ взяли участь в обласному веб-семінарі  на тему «Публічна бібліотеки Буковини: сучасний стан, проблеми, вектор розвитку», за участю заступника голови Чернівецької ОДА - Ірини Ісопенко та фахівців ЧОУНБ ім.М.Івасюка.

Онлайн-семінар розпочала заступник директора ЧОУНБ ім.М.Івасюка – Марія Довгань, яка у своєму виступі звернула увагу на основні статистичні показники функціонування бібліотек області, вказала на основні недоліки роботи бібліотек, перспективи розвитку їх в умовах децентралізації та наголосила про важливість введення інноваційних форм роботи бібліотекарів, урізноманітнення надання бібліотечних послуг тощо.

Інші колеги ЧОУНБ ім.М.Івасюка розповіли про зміни в структурі ЦБС в умовах утворення ОТГ, зміни в кадровій системі бібліотек та фондах бібліотек, оскільки внаслідок децентралізації ще достеменно невідомо, як саме буде виглядати оновлена бібліотечна система, адже багато бібліотек на сьогоднішній час просто перестають функціонувати, що дуже прикро.

Тому, для уникнення закриття книгозбірень - фахівці наголошували про важливість роботи бібліотек в сучасних умовах, запроваджуючи нові види інформатизації, переходячи у веб-простір та надаючи всі інформаційні послуги бібліотеки онлайн.

Всі учасники відео-конференції почерпнули багато корисної інформації від онлайн-спілкування, за що висловлюємо щирі слова вдячності наставникам області.

Фотосвітлини додаються.    


Переглядів: 222 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]