Головна » 2018 » Лютий » 20 » ВШАНУВАННЯ ПАМЯТІ ГЕРОЇВ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ
13:20
ВШАНУВАННЯ ПАМЯТІ ГЕРОЇВ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

Герої Небесної Сотні стукають у наші серця

  Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Ще кілька років тому ми не могли собі і уявити, що на територію нашої держави прийде війна. Люди об’єднались проти російського агресора. На полі битви захисники – воїни…

  Чотири роки минає нині з часу трагічних подій на майдані.

Вшанувати пам'ять героїв Небесної Сотні зібрались учасники круглого столу, який проходив у районній бібліотеці під назвою «Герої Небесної Сотні стукають у наші серця». Поминальну молитву за загиблими відправив благочинний Заставнівського округу отець Віталій Мензак.     Участь у обговоренні взяли воїни-захисники, представники влади, бібліотечні працівники, вчителі шкіл району, молодь-студенти ВПУ, та активні громадські діячі міста. Різні теми порушувались у ході зустрічі: війна на території нашої держави, духовне життя сьогодні, та Міжнародний день рідної мови. Всі зійшлись на думці, що нам потрібно відроджувати духовність, виховувати повагу до рідної мови, починати з сім'ї, дошкільних установ, шкіл.

    Враховуючи, що 2018 рік – оголошено роком Божого слова в Україні, бібліотекар Альона Ткач провела огляд літератури з даної теми, розпочала і завершила молитвою.

    Захід організували та провели Всеукраїнське товариство «Просвіта» - голова Світлана Масловська, працівники ЦРБ.

Фотосвітлини із заходу:

 

Переглядів: 346 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]