Головна » 2018 » Листопад » 16 » XV МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ Docudays UA
11:33
XV МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ Docudays UA

МАНДРІВНЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ НА ЗАСТАВНІВЩИНІ

   Щорічно ось уже 15 років поспіль з жовтня по грудень місяці в Україні проходить 15-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно з прав людини.

 ХV Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA мандрував й Чернівецькою областю. 

   Головна тема цьогорічного фестивалю має назву «Рівні рівності» та присвячена суспільним викликам, пов’язаним з поняттям рівності.

   Мета Мандрівного фестивалю – сприяти популяризації й розвитку документального кіно та підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

   Регіональний представник ГО Товариство «Український Народний Дім в Чернівцях» (Дмитро Міцевич, координатор проекту) та Галина Добровольська, представник ЧОУНБ ім. М.Івасюка.

   15-го та 16-го листопада  кінофестиваль завітав на Заставнівщину.

   Першого дня документальні фільми переглядали та долучились до обговорення студенти та викладачі ВПТУ №24 (які переглянули дві різні стрічки), учні та громадськість с.Добринівці в сільському будинку культури. Наступного дня документальне кіно презентували в будинку культури с.М.Кучурів.

   Документальні фільми з прав людей, особливо – дітей, несуть велику просвітницьку і виховну місію. Участь в перегляді фільмів взяли голова Заставнівського бюро правової допомоги – Данищук В.В. та працівники Заставнівської ЦРБ. Даний  кінофестиваль на Заставнівщині вже не вперше. Маємо надію, що в наступному році він знову не обмине наш край.

   Фотосвітлини додаються.



Переглядів: 423 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]