Головна » 2012 » Листопад » 29 » З ПЛЕЯДИ ВЕЛЕТІВ ДУХУ
11:12
З ПЛЕЯДИ ВЕЛЕТІВ ДУХУ
З плеяди велетів духу

Саме під такою назвою 22.11.2012р. працівники центральної районної бібліотеки підготували та провели вечір-зустріч з талановитим земляком, з професором, з віце-президентом Українського фізичного товариства, доктором фізико-математичних наук, дійсним членом Наукового товариства ім.Т.Шевченка – з Василем Андрійовичем Шендеровським, якому 22 серпня нинішнього року виповнилось славних 70.

Вечір-зустріч відбувся в районному палаці культури. На творчий вечір завітали і заслужений журналіст України, письменник В.І.Михайловський, і професори-колеги з ЧНУ ім.Ю.Федьковича, і директор Чернівцької муніципальної бібліотеки ім.А.Добрянського, і колишні учні, які захищали свої роботи у Василя Андрійовича, і учні та студенти Заставнівщини, велика і дружня родина Шендеровських та небайдужі краяни.

Все пройщло надзвичайно, творчо, насичено: демонструвався документальний фільм про життєвий та творчий шлях нашого земляка, виступи гостей і звичайно самого Василя Шендеровського.
Привітати дорогого і бажаного гостя прийшли й керівники району – голова Заставнівської РДА В.Д.Копчук та голова Заставнівської районної ради М.С.Леваніна, які щиро подякували пану Василю за творчий вечір, побажали плідної та цікавої праці. А досягнень у Василя Андрійовича Шендеровського дуже і дуже багато. 
Виступи переплітались музичними номерами від працівників культури Заставнівщини.  










Повний фото-репортаж у фотоальбомі
Переглядів: 537 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]