Головна » 2015 » Травень » 7 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"
17:36
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"

ТРАВНЕВІ СВЯТА ЗАВЖДИ З НАМИ

    З білим цвітом садів, зеленою барвою ланів, золотом і сріблом бойових нагород на грудях ветеранів крокує землею України сімдесята весна Перемоги. 

    Довгі 6 років тривала кровопролитна Друга світова війна. В цій війні загинули мільйони людей, були зруйновані цілі міста – людство платило дорогу ціну за військове божевілля. Однак усе скінчилось навесні 45-го …

    У травневі дні дзвони пам’яті розганяють з неба хмари, щоб о цій порі ясніла над нами блакить, щоб ми шанували та берегли сьогодення. Саме з цієї нагоди у стінах районної бібліотеки відбулось чергове засідання клубу «Золотий вік», на яке гостинно зійшлись мудрі та поважні люди – ветерани війни та члени клубу.

    В другу неділю травня ми відзначаємо і День Матері, тож із цими святами щиро вітали всіх присутніх міський голова Я.В. Цуркан, начальник відділу культури Заставнівської РДА – В.В. Барабащук, директор ЦБС – Л.М. Стасюк.

    Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя у воєнні віки, увійшовши в безсмертя, бійців, які загинули в зоні АТО та тих, хто не дожив до цього дня.

    До музичних та віршованих привітань долучились учні Заставнівської гімназії та школи мистецтв. Засідання клубу відбулося в теплій і дружній атмосфері, завдяки поезії та пісням, які виконували і члени клубу, і вихованці шкіл.

   І вкотре всі наголошували і переконували в тому, що Перемога, мир, милосердя, мати і родина сьогодні по-особливому потрібні кожному. Фотографії із заходу перегляньмо нижче.


 

Переглядів: 400 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]