Головна » 2016 » Січень » 15 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЗОЛОТИЙ ВІК»
16:25
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «ЗОЛОТИЙ ВІК»

З НОВИМ РОКОМ, З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

   Ці свята – особливі! Щоразу Новий рік, Різдво Христове – це точка відліку, з якої ми починаємо наше нове, краще життя! Усі ми творимо нові надії та сподіваємось на щасливе майбутнє!

   І перше цьогорічне засідання клубу «Золотий вік», яке відбулось в читальному залі центральної районної бібліотеки, розпочали учні Заставнівської ЗОШ I-III ступенів (керівник – Г.М. Ковальчук).   Школярі сплели святковий віночок привітань-віншувань та виконали українську колядку.

   Наступними учасників клубу «Золотий вік» вітала щедрувальна група районного палацу культури, що стало гарною традицією вже на протязі не одного року (керівник -  О.В. Цимбалюк). Наші колеги підготували цікаву вітально-віншувальну програму з колядками, щедрівками, побажаннями.

   На запрошення відділу культури Заставнівської РДА (в.о. керівника – Л.І. Гайдей), до бібліотеки завітали і гості із Румунії – колектив «П’ятра Шоймулей» з міста Кимпулунг-Молдаванеск, що має статус муніципального (керівник – Вірджіл Маковей). Гості із Румунії завітали із своїми колядками, маланками, віншуваннями, подарували всім надзвичайно гарний настрій, заряд оптимізму та море позитиву.

   Бібліотечні працівники вели мову про традиції підготовки до свят та святкування Святого Вечора, Різдва Христового, Старого Нового року – Василя, Богоявлення Господнього, Йордана.

   Розмову переплітали українською колядою, яку виконували всі присутні в залі, а також засідання клубу неабияк скрасив і директор кінотеатру «Мир» - О. Дрига, який демонстрував відео-кліпи «Колядує вся Україна» та читав власні вірші. Привітати  учасників зібрання завітала і голова районного Всеукраїнського товариства «Просвіта» - С.Т. Масловська, яка щиро побажала всім миру, єдності, порозуміння та здоров’я.

   Слова вітань директор бібліотеки передала всім присутнім і від міського голови – В.Й. Радиша, і голови районної ради – С.І.Капіцького.

   Фотографії та відео  із заходу подані нижче.



Переглядів: 449 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]