Головна » 2016 » Березень » 9 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"
17:29
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"

"УКРАЇНА - БЕРЕГИНЯ СВІТУ, ЖІНКА - БЕРЕГИНЯ УКРАЇНИ"   

   З нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня  в центральній районній бібліотеці відбулося святкове засідання клубу «Золотий вік» на тему «Україна – Берегиня світу, Жінка – Берегиня України».

   Всі вітання і побажання адресувалися нашим дорогим  жінкам. Хотілося, щоб це свято увійшло в кожне серце жінки ніжним сонячним променем і  наповнило душу кожного радістю і любов'ю, а особливо – любов'ю до ближнього.

    З почуттям глибокої поваги і пошани линули вітання на адресу матерів, дружин, доньок і сестер.

   Всіх присутніх привітали: директор Заставнівської ЦБС – Стасюк Л.М., голова районного товариства «Просвіта» - Масловська С.Т., волонтер «Заставнівської волонтерської сотні» – М'якота М.В., секретар міської ради – Гольцова О.В.

   Кожній жінці вручили квіти з найщирішими побажаннями. Міська рада стала спонсором свята.

   З радістю і оплесками зустрічали вітання від найменших гостей нашого свята  - учнів гімназії на чолі з класним керівником  Стасюк Г.Б., юних талантів – А.Ткач  К.Якимик, учениці музичної школи – М.Пазюк.

   Від імені чоловіків  привітання линули з уст постійного відвідувача – Дриги О.О., адже жінка – це втілення всього доброго і найкращого, це храм любові і добра, запорука миру і розуміння. Саме жінки творять найважливіше і найвеличніше – утверджують у нашому житті мир і злагоду.

Фотографії із заходу подані нижче.


Переглядів: 378 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]