Головна » 2016 » Травень » 19 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"
12:39
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"

     Перемога, мати, родина!

  З нагоди Дня Перемоги, матері і родини у приміщенні ЦРБ відбулося святкове засідання клубу "Золотий вік".

  Перемога, мати, родина - вони так тісно переплетені, і в цьому суть величі людської. Пам'ять людська не йде у забуття, великий подвиг нашого народу у війні, його перемога… 

    Їх імена навічно занесені до братської могили!

    Травень місяць багатий на свята. Подарував нам День Перемоги, День матері, День родини.

   Це місяць Пречистої Діви Марії. І всі ми, хто б не були, де б не були, звертаємось до Матері Божої, просячи заступництва і допомоги. Ми, діти, стаємо на коліна перед любов'ю, і добротою, мужністю і ніжністю Твоєю, МАМО!

  Теплими словами вдячності привітала  ветеранів, матерів, всю дружню родину директор ЦРБ Стасюк Леся Миколаївна. Подякувала всім за присутність у цьому залі. Побажала миру, здоров’я і злагоди. Велика шана і пошана Вам ветерани, матері. Ми пам’ятаємо, шануємо і любимо Вас… 

  Від імені ветеранів виступив Данилюк Іван Іванович, який подякував усім за його присутність на цьому засіданні, та за велику нашу Перемогу.

  Приємні хвилини радості подарували всім присутнім в залі учні Заставнівської гімназії, музичної школи.

  Зав. відділом обслуговування Савчук Л.О. зачитала ветеранам і матерям віршовані рядки зі скарбнички місцевих поетів. А сам поет Дрига О.О. зачарував всіх своєю поезією. Учасниця клубу Гулько К.І. прочитала власного вірша присвяченого ветеранам.

   На засіданні був присутній лікар-фітотерапевт Фуштей В.В. - керівник медичного центру "Горицвіт". Віктор Васильович ознайомив всіх присутніх з широким вибором фітопрепаратів, адже базовим його лікуванням є фітотерапія. Привітав всіх ветеранів, матерів зі святами, побажав міцного - міцного здоров’я, а також звернув увагу на те, що здоров’я кожного в його руках.

  Засідання клубу відбулося в теплій і дружній атмосфері, за солодким столом, при сприянні міської ради, та завдяки ведучій Запаранюк М.І..

Пропонуємо Вам переглянути декілька фото із заходу:

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 369 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]