Головна » 2016 » Жовтень » 4 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"
11:38
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"

«Хоч зрілі літа та душа молода»

Вартий пошани сивий волос,

І старий тихенький голос,

До тих зморшок придивіться

Станьте ближче, поклоніться.

У святковий, щедро наповнений осінній день Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в стінах Заставнівської бібліотеки відбулося чергове засідання клубу «Золотий вік». Із теплими словами привітання до присутніх звернулася директор Заставнівської ЦБС Стасюк Л.М. яка наголосила, що цей рік для нашого клубу є Ювілейний, 30 років з часу заснування. . В затишному залі бібліотеки всі присутні зібралися в чудовому товаристві на свято долі, свято життя, щоб вклонитися з великою шаною і повагою людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Адже 1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день поважного, мудрого віку, та День ветерана.

Засідання клубу розпочалося хвилиною мовчання в пам'ять тих – членів клубу, яких нажаль уже немає серед нас, та пам'ять про них житиме вічно в наших серцях.

Чимало теплих та ніжних слів звучали на адресу всіх присутніх в залі, від представника районної ради Гольцової О.В., заступника начальника бюро безоплатної правової допомоги Данищука В.В., волонтера Заставнівської сотні Мʼякоти М.В.

Приємні хвилини радості подарували учні Заставнівської гімназії разом зі своєю вчителькою Стасюк Г.Б., учні Заставнівської ЗОШ №2 на чолі з керівником Ковальчук Г.В., зачарувала своїм співом зал Ткач Настя.

Велика подяка линула з уст ветеранів, які також були запрошені на свято.

Поетичні рядки линули від постійного відвідувача засідань нашого клубу Дриги О.О. який також приєднався до святкових привітань в адресу присутніх в залі.

Свято завершилось на теплій, позитивній ноті з побажаннями: - Нехай в цьому стрімкому житті кожному з нас по особливому світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові.

Фотосвітлини із заходу подані нижче:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 386 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]