Головна » 2017 » Травень » 5 » ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"
14:29
ЗАСІДАННЯ КЛУБУ "ЗОЛОТИЙ ВІК"

Пам’ятаємо, любимо, шануємо.

   Місяць травень знаменитий по особливому. Ми чекаємо травневих свят, щоб віддати пам'ять і шану ветеранам, щоб віддати поклін матері-Берегині національних і людських ідеалів.

    З нагоди цих величних свят Дня Перемоги, Матері, Родини у ЦРБ відбулося святкове засідання клубу «Золотий вік».

     Теплими словами любові і вдячності привітали всіх ветеранів, всіх матерів і всю родину, яка зібралася у залі, директор ЦБС Л.М. Стасюк, Л.І.Гайдей – головний спеціаліст відділу культури Заставнівської РДА,  О.М.Радиш - підприємець, депутат міської ради.

    Пісенний та поетичний віночок вітань подарували всім присутнім учні 4-Б класу Заставнівської гімназії, який старанно підготувала класний керівник Г.Б.Стасюк, за що всі були їй щиро вдячні, а наймолодша учасниця заходу – Анічка Чернецька зворушливо продекламувала притчу про матір. А як гарно, чаруючи лунали музичні вітання від Насті Ткач, яка неодноразово бере участь у подібних заходах.

    Звучала і власна поезія на засіданні, яку читала Н.І.Онуфрей – голова районної ради інвалідів, що завітала не сама, а зі своїми підопічними, які читали гуморески та віртуозно виконали гру на сопілці. До речі, мов по замовленню сопілкарі завітали на свято – адже були у нас і юні та досвідчені музики.

     Цікаво було слухати нові поетичні твори й постійної учасниці клубу пані К.І.Гулько, присвячені матерям.

      Зал був переповнений теплотою, щирістю, любов’ю, емоціями та дружністю, адже це була зустріч всієї родини, яка вже стала гарною традицією не один десяток літ в приміщенні центральної районної бібліотеки.

                       Фото із заходу:

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 554 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]