Головна » 2016 » Листопад » 30 » ЗАСІДАННЯ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ "ГЕНДЕРНІ ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТАВНІВЩИНИ
14:16
ЗАСІДАННЯ ЗА КРУГЛИМ СТОЛОМ "ГЕНДЕРНІ ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТАВНІВЩИНИ

Політичне українське лобі жінок (ПУЛ)

    29 листопада 2016 року в приміщенні Заставнівської ЦРБ відбулося засідання за круглим столом на тему «Гендерні перспективи Заставнівщини».

       В роботі засідання за круглим столом взяли участь делегатки з міста Чернівців на чолі з Наталією Батраковою, голова Заставнівської районної ради Капіцький С.І. та його заступник Мельник В.М., а також волонтери, підприємці, депутати обласної, міської рад, голови громадських організацій, та небайдужі жителі міста.

   Обговорювали досвід політичного просування жінок в розвинутих країнах, проблеми, з якими стикаються українські жінки у виборчому процесі та в політиці різних рівнів загалом, якими повинні бути політичні стратегії жінок в українській політиці, як жінкам-політикам створити правильний імідж, як зміняться  ролі депутатів різних рівнів після реформи децентралізації.

    Зустріч відбулась за сприяння «Побудови жіночого політичного лобі в Україні», яке впроваджується  Всеукраїнською організацією «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН — The United Nations Democracy Fund в Чернівецькій області.

    Проект «Побудова жіночого політичного лобі в Україні» передбачає створення лобі не для захисту інтересів якоїсь окремої партії чи окремої кандидатки, а для захисту інтересів жінок загалом.

  В ході зустрічі в Заставні було вирішено створити громадську організацію жіночого політичного клубу з гарною назвою «ЛАД».

  Засідання відбувалось в теплій, дружній атмосфері, де всі мали змогу висловити свою думку, а також переглянути та прослухати огляд літератури за темою «Гендерні перспективи Заставнівщини», який провела провідний бібліограф Заставнівської ЦБС – Мартинюк О.Д.

  Фото з зустрічі подано нижче:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 434 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]