Головна » 2014 » Грудень » 8 » ЗУСТРІЧ ІЗ СВІТЛАНОЮ ВАСИЛІВНОЮ ЗІНЧУК
14:52
ЗУСТРІЧ ІЗ СВІТЛАНОЮ ВАСИЛІВНОЮ ЗІНЧУК

ЗУСТРІЧ ІЗ СВІТЛАНОЮ ВАСИЛІВНОЮ ЗІНЧУК

В день Введення в храм Пресвятої Богородиці "Заставнівська світлиця" центральної районної бібліотеки запросила всіх поціновувачів прекрасного на зустріч з талановитою особистістю, приємною співрозмовницею - Світланою Василівною Зінчук.

Світлана Василівна, скільки себе пам’ятає у рідній хаті, завжди її оточували вишивка і пісня. Пані Світлана родом з сусіднього Кіцманщини. За покликанням - вона невтомна берегиня української духовності, а за фахом - юрист, яка вже багато років працює у Заставнівській районній лікарні.

Пісня і вишивка, як два крила, які підтримують Світлану Василівну в такому бурхливому вирі життя. Вона записала, упорядкувала та видала окремою книжкою «Пісні моєї родини», презентація якої відбулася у «Заставнівській світлиці». А виставка вишитих робіт, які вона представила, зачарувала всіх відвідувачів районної бібліотеки високою технікою виконання та гармонійним поєднанням кольорів і відтінків.

На зустрічі були присутні заступник голови Заставнівської РДА В.Зюльковський, міський голова Я.Цуркан, голова районного осередку Всеукраїнського товариства «Просвіта» С.Масловська, які висловили слова вдячності. Вишивальниці М.Машкур, В.Бурденюк теж поділилися своїми враженнями.

Директор ЦБС Л.Стасюк вручила Світлані Василівні грамоту районного відділу культури та подякувала за цікаву зустріч.

Ведуча свята О.Мартинюк – бібліограф Заставнівської ЦБС.

Переглядів: 498 | Додав: sashadjua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]